dissabte, 2 d’abril del 2016

2598-ABANS DE LA GUERRA INCIVIL, LA CULPA SEMPRE ERA DEL CLERO

Doncs la canalla, quan la II República,  a la que veien venir a un capellà, es posaven a cridar: Porta les cordes que el lligarem, volta’l, ja el tinc i es feien un tip de riure a l’esquena del Mossèn.

Perquè  ara la Rita Barberà culpa al seu Comitè de campanya i assegura de que ella es dedicava única i exclusivament a  captar vots i nega rotundament “·negligències”  per no detectar les “mordides”.

La ex alcaldessa de València, s’ha adreçat  per escrit al jutge que investiga el cas Taula  per assegurar-li de que en cap moment  li varen retornar els 1000 euros que ella va donar al PP per finançar la campanya de les eleccions municipals del 2015, diner que va aportar mitjançant un taló  bancari contra el seu compte  corrent, tal com així consta  en el escrit d’al·legacions  de 11 planes inclosa la documentació aportada.

Assegura de que i com a candidata, no va intervenir per res  en el comitè  de campanya  que es l’organisme que assumeix  les competències de organització  davant  el període electoral, tal com la programació d’actes,  la selecció d’arguments o la redacció  de discursos.

Barberà insinua  a més a més de que les declaracions  dels testimonis protegits,  podria derivar-se de la mala relació que mantenia  amb l’ex vice alcalde Alfonso Grau,  després de treure de la candidatura  a la seva dona.

PERE PÏ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada