dilluns, 4 d’abril del 2016

2601-CONVERGÈNCIA, NO TORNARÀ A SER MAI MÉS CONVERGÈNCIA

El  nou partit que s’ha d’inventar  Artur Mas,  no podrà ser catalanista,  per què anirà darrera de la independència, no podrà ser lliberal perquè  CDC governa  amb l’esquerra  independentista i amb la col·laboració  dels  anticapitalistes i antisistema  i lo de cristià noms per Pasqua i  per missa de 12, doncs la única finalitat que sembla clara del seu full de ruta  de l’expresident Mas , es la independència.

CDC busca nom, després  del desballestament  o mala ubicació mediàtica de Democràcia i Llibertat, formació  amb la que l’inefable Quico Homs es va presentar al Congrés.

Molts  parlen de futur, però la majoria ja han pres una determinació fa temps. Els vots de l’antiga CiU han anat  cap a ERC , Ciutadans,  el PSC i fins i tot a Podemos.

Les eleccions  del 2015  per molt plebiscitàries que ara ens les vulguin presentar  varen ser les pitjors  per el partit que va fundar  Pujol . Només  30 diputats  amb  CiU que va obtenir el 2012 o els 62 diputats   del 2010 i de no haver estat per l’invent de Junts pel Si, el partit d’en Mas, estaria en una de les pitjor crisis existencials.

CiU va deixar d’existir i CDC no es ni ombra del que va ser i ara l’espai està  lliure.

PERE  PÍ CABANES

San Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada