dilluns, 4 d’abril del 2016

2602-EL CURULL DE LA INCOHERÈNCIA

Germà Gordó, l’ex Conseller de Justícia en el darrer govern d’en Mas  i  que  és un dels noms que sonen com a possible canditat a lliderar Convergència refundada,  va opinar de que aquest  nou partit de centre ample  -a qui volen ensarronar si son els mateixos gossos amb els mateixos collars- hi deuen poder conviure totes les famíles,  socialdemocrates, democristians, socials-lliberals i lliberals tal com defensa en Mas. Vaja poti, poti.

Al seu judici,  el  nou partit  ha de tenir espai de confluéncies  a on hi  hagi un ’debat de les ideas entre  aquestes sensiblitats ideològiques, o sigui la quadratura del cercle.

Gordó va opinar de que reduir a CDC a un partit merament independentista, seria resta-li riquesa,   doncs els no independistes  que hi hagin en el partit, de cap manera els hem d’expulsar.

I en quan al debat sobre les sigles,  ell es va mostrar partidari de mantenir  el nom de Convergència per què es la marca  amb la que s’identifica la majoria  de militants i bona part del electorat, encara que està obert  a complementarla amb altres adjetius.

PERE PÏ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada