dissabte, 9 d’abril del 2016

2609-I LES FARMÀCIES, SEGUEIXEN SENSE PODER COBRAR

Perquè hi ha sempre  diners per moltes altres coses supèrflues, com son les noves ambaixades que ja te previstes inaugurar Raül Romeva o per les noves Agències Tributaries Catalanes, la nineta dels  seus ulls de Oriol Junqueras, però la broma ja dura des de el 2011,que li va sortir del barret al nostre insigne ex president Mas, que als farmaceutics els hi  toca sempre bailar con la más fea. ja que la Generalitat te encara un deute de  de quasi 200 milions d’euros amb les mateixes.

El FLA ja va aliviar el deute amb les farmàcies, però de cap manera  va eliminar el deute amb que l’Institut Català de la Salut (CatSalut), va tornar a incomplr  el pagamentgs  doncs hauria tingut de rebre 114 milions d’euros que corrresponia als  medicaments  dispensats el mes de Febrer.d’euros les farmàcies  catalanes, per la qual cosa ja adeuda un total de 198 milions d’euros.

Les farmàcies, s’han convertit en la delicada situaciò económica que hi ha a la Generalitat els darrers anys,  en una de les majors damnificades que enfronta  a la mateixa amb el govern Central,  per la qüestió  territorial

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà..

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada