dissabte, 9 d’abril del 2016

2611-LA 'DEMOCRÀCIA' DE LA ANC

Sempre s’ha dit i la historia ens ho ha confirmat, de que amb la capa dels nacionalisme, s’han comés les pitjors barbaritats  d’aquest mon, només cal recordar la Alemanya de Hitler, la Itàlia de Mussolini o la  Espanya de Franco i ara ja només el que exigeix per aquesta legislatura el seu president Jordi Sánchez de que ha d’estar proclamada unilateralment  la independència de Catalunya.

Es veu de que es considera en possessió de la veritat i en vista del èxit de la “Cordada” i de la “V”, però ara que em conegut fefaentment la seva xifra real de socis que son 40.221 i en canvi el número d’habitants a Catalunya que som  7.512.982, vol dir que te a veure amb l’immensitat del mar, aleshores jo em pregunto a qui es pensen que representen aquesta trepa, amb una diferencia tant abismal.

Puigdemont es va trobar amb el seu primer incendi  amb els seus socis de ERC,  un incident que es va sufocar com es va poder hi ho va descartar  per falta de suport  majoritari a les urnes  i ERC li va recordar el full de ruta, malgrat  de que Puigdemont els hi va aclarir de que aquesta declaració hauria  d’estar recolzada per més del  50% a les urnes. I no ho està.

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada